Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@02:16:28 GMT

نمایش فداکاری های کادر درمان در فیلم کوتاه بی خوابی

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۱۳۶۶۷

نمایش فداکاری های کادر درمان در فیلم کوتاه بی خوابی

ایسنا/کردستان رئیس حوزه هنری استان کردستان گفت: فیلم کوتاه" بی خوابی" به کارگردانی سرکوت محمدی به تهیه کنندگی حوزه هنری استان کردستان با محوریت به تصویر در آوردن فداکاری های کادر درمان تولید شد.

امین مرادی امروز(۲۸ فروردین ماه) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ویروس کرونا از زمان همه گیری در سطح جهان زمینه اتفاقات فراوانی شد که مهم ترین آن به نمایش گذاشتن ارزش سلامتی برای انسان ها بود که شاید به نوعی از آن غافل شده بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کادر درمان در این جنگ سخت مبارزه با این ویروس ناشناخته در حالیکه می‌دانست مسیری پر از خطر و شاید بی بازگشت برای آنان باشد وارد میدان شد و تا امروز بیش از ۲۰۰ نفر از این جانفشانان عرصه سلامت جان خود را فدای سلامتی ملت کرده و به عنوان شهدای مدافع سلامت لقب گرفتند.
رئیس حوزه هنری استان کردستان، بیان کرد: جامعه هنرمندان استان از همان ابتدا در جهت ارج نهادن به مقام شامخ این شهداء و همچنین فعالین این عرصه در کنار تلاش جهت ترغیب مردم به رعایت پروتکل های بهداشتی تولیدات ارزشمندی را به ثبت رساندند که با توجه به محدودیت های برگزاری مراسم های هنری وفرهنگی در گستره فضای مجازی منتشر و نقش بسیار ارزنده ای را در همراهی مردم و رعایت پروتکل ها داشته است.

مرادی ذکر کرد: در فیلم "بی خوابی "در مدت زمان ۳ دقیقه زندگی یک خانواده کادر درمان به تصویر در آمده است و کودکی که در نبود مادر شهیدش لالایی های ضبط شده او را می شنود و بخواب می رود.

وی گفت: در این فیلم مازیار قبادی، یاسمن جلیلی و نویان مولودی به عنوان بازیگر، علیرضا مرادی فیلمبردار، سیروان خضری و محمد حنیفی دستیاران تصویر، مبین قادری صدابردار، مهیار سلیمی‌صداگذاری، هوشیا قوامی‌مدیرتولید، دستیارتهیه یاسمن‌جلیلی ، فرید یاری عکاس، مژگان اسماعیلی‌صداپیشه درکنار مصطفی حبیبی که علاوه بر اتالوناژ و جلوه های ویژه در بخش تدوین نیر حضورداشته است سرکوت محمدی را در ساخت این فیلم همراهی کرده اند.

مرادی ادامه داد: نویسندگی این فیلم کوتاه را اسرین محمودی و سرکوت محمدی به صورت مشترک برعهده داشته اند و تولید آن به صورت مشترک توسط حوزه هنری استان کردستان و سرکوت محمدی در زمستان سال ۹۹ انجام و تدوین وآماده سازی ان درابتدای فروردین ۱۴۰۰ به اتمام رسیده و آماده نمایش شده است.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان در پایان با قدردانی از تلاش های کادر درمان این فیلم را هدیه ای به روح بلند شهدای سلامت عنوان کرد و افزود: از تمامی مردم عزیزمان می خواهیم تا با رعایت دستورات ستاد مقابله با ویروس کرونا و پروتکل های بهداشتی از گسترش موج چهارم ویروس که با جهش یافتگی خود خسارت جبران ناپذیری را وارد کرده است جلوگیری کرده و امیدواریم به زودی با تلاش های دست اندرکاران و تهیه به موقع واکسن در کنار رعایت پروتکل های بهداشتی توسط جامعه شاهد مهار این ویروس منحوس در کشور باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس کادر درمانی استانی فرهنگی و هنری حوزه هنری استان کردستان کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۳۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی

به گزارش خبرنگار مهر، بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۸۰ درصد بستری‌ها در بیمارستان‌های دولتی صورت می‌گیرد، یعنی اینکه اغلب مردم به دلیل هزینه‌های سنگین درمان؛ ناگزیر به انتخاب بخش دولتی هستند و این در حالی است که شرایط ماندگاری کادر درمان در بیمارستان‌های دولتی تا حدودی سخت‌تر از بخش خصوصی است. به ناچار شاهد مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی هستیم.

آن طور که از اخبار و شواهد امر بر می‌آید، پرداختی مردم در بیمارستان‌های دولتی بین ۱۰ تا ۱۵ برابر کمتر از بخش خصوصی است. پرداختی و ویزیت متخصص یا فوق تخصص در بیمارستان‌های دولتی مبلغی در حدود ۱۵ هزار تومان است، در صورتی که اگر بیمار به متخصص و یا فوق تخصص در مطب رجوع کند، حدود ۲۵۰ هزار تومان باید پرداخت کند.

با توجه به پرداختی بسیار کمتر بیمارانی که به بخش دولتی مراجعه می‌کنند و با عنایت به اینکه اختلاف بسیاری در پرداختی بیماران بیمارستان‌های دولتی و خصوصی وجود دارد؛ سیاست دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که کادر درمان تمایلی به تغییر جابجایی از بخش دولتی به خصوصی را نداشته باشند.

جلیل میرمحمدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مهاجرت پزشکان و کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی را فاجعه پنهان نظام پزشکی دانست و گفت: مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی منجر به کاهش نیروی مجرب در سیستم دولتی خواهد شد و مردم بالاجبار برای دریافت خدمات درمانی به سیستم خصوصی مراجعه می‌کنند و در نتیجه پرداختی از جیب مردم بین ۱۰ الی ۱۵ برابر افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه دولت باید انگیزه و مشوق‌های ماندگاری پرستاران و پزشکان در بخش دولتی را فراهم کند، اظهار داشت: امروز پرداختی کادر سلامت در برابر خدماتی که ارائه می‌دهد کافی نیست و انگیزه لازم برای ماندگاری در سیستم دولتی را فراهم نمی‌کند، از طرفی پرداختی‌های کادر سلامت نیز در سیستم دولتی به قدری با تأخیر انجام می‌پذیرد که انگیزه فعالیت از این گروه را می‌گیرد.

میرمحمدی ضمن انتقاد از اینکه پرداختی کادر درمان با تأخیر ۹ الی ۱۰ ماهه است، گفت: پرداختی کادر درمان به صورت پلکانی و مشمول پرداخت مالیات با عناوین مختلف شده است که نه تنها مشوقی برای پزشکان نیست بلکه انگیزه‌ای برای خروج هرچه سریع‌تر از سیستم دولتی خواهد شد و متأسفانه آسیب این کوتاهی‌ها در خدمات پزشکی را مردم متوسط و مستضعف خواهند دید که به ناچار در بیمارستان‌های دولتی بستری می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه دولت باید از حداکثر توان خود بهره بگیرد تا نیروی متخصص در بدنه دولتی باقی بماند، یادآور شد: امروز دولت با اتخاذ تصمیمات نادرست منجر به خروج کادر درمان از سیستم دولتی می‌شود.

میرمحمدی با اشاره به تلاش مجلس برای ماندگاری نیروی کارآمد پزشکی در بدنه دولتی، ادامه داد: در سال گذشته تلاش شد پزشکانی که دارای مطب در بخش خصوصی نیستند از پرداخت مالیات معاف شوند و طبق مصوبات مجلس ۱۰ درصد مالیات برای آنان تعیین شد، اما تاکنون موفق نشدیم خروجی این مصوبات را بگیریم، البته رئیس مجلس قول قطعی داد که در اولین فرصت این مسئله در داخل صحن علنی به گونه‌ای حل شود تا مصوبه سال گذشته مجلس، امسال نیز ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه بحث کارانه باید برای پزشکانی که در غیر از مراکز استان در حال خدمت رسانی به مردم مناطق محروم هستند، تغییر کند، یادآور شد: سیاست‌های دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که مشوق یا انگیزه‌ای برای پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص شود تا در مناطق محروم و بیمارستان‌های غیر از مراکز استان‌ها خدمات ارائه دهند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس تاکید کرد: توجه به این مسئله برای پزشکان هیأت علمی نیز صدق می‌کند چرا که اگر پزشک متخصص هیأت علمی ما انگیزه‌ای نداشته باشد نه تنها آموزش به لحاظ کیفی آسیب می‌بیند بلکه از سیستم نیز خارج خواهد شد و عملاً ما به لحاظ کمی، عضو هیأت علمی نخواهیم داشت تا بتوانیم آموزش‌ها را ارائه دهیم.

در همین حال، همایون سامه یح یکی دیگر از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با عنوان این مطلب که امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند، گفت: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

کد خبر 6096598 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • برپایی نخستین نمایشگاه تخصصی سیاه قلم در سنندج
  • خودنمایی سیاه قلمهای بانوان کردستانی در گالری سوره سنندج
  • خودنمایی ‌سیاه قلم‌های بانوان کردستانی در گالری سوره سنندج
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی
  • اختصاص ۱۰ همت برای کادر درمان در بودجه ۱۴۰۳
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت به کادر درمان