Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@06:48:16 GMT

چند نوع بی خوابی داریم؟

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۵۳۰۸۹

بی خوابی یکی از مشکلاتی است که همه ما آرزو می‌کنیم هرگز به آن دچار نشویم، اما واقعیت این است که ۵۰ درصد از مردم دنیا حداقل برای یک بار هم که شده در عمرشان با این مشکل دست و پنجه نرم کرده اند. ناطقان: اگر بی‎خوابی ندارید که چه بهتر، اما اگر جز آن ۵۰ درصدی هستید که با بی‎خوابی دست و پنجه نرم می‎کنند باید بدانید که این مشکل انواع مختلفی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدان معنا نوع بی‎خوابی شما با بی‎خوابی یک فرد دیگر متفاوت است. در واقع شش نوع بی‎خوابی وجود دارد. آن‌ها چگونه هستند و چه راه‌هایی برای درمان آن‌ها وجود دارد؟

۱- بی‎خوابی حاد

این نوع بی‎خوابی سه ماه بیشتر طول نمی‌کشد و در صورتی که روند درمانی طی شود از بین خواهد رفت. این نوع بی‎خوابی جنبه‎های مختلف زندگی را تحت شعاع قرار می‌دهد و آزاردهنده است. بی‎خوابی حاد نتیجه یک عامل استرس‎زا همانند از دست دادن شغل و یا یک عزیز است. در صورتی که مشکل رفع شود این مشکل نیز به خودی خود از بین می‎رود، اما اگر آزاردهنده و طولانی شد فرد باید تحت درمان قرار بگیرد.

۲- بی‎خوابی مزمن

بی‎خوابی مزمن به آن نوعی می‌گویند که بیشتر از سه ماه طول می‌کشد و در هفته حداقل سه بار سراغ شخص می‌آید. از دارو برای درمان این نوع بی‌خوابی استفاده می‌شود که البته برای مدت زمان کوتاهی است.

۳- بی‎خوابی همراه

این نوع بی‎خوابی در نتیجه برخی بیماری‌های دیگر اتفاق می‌افتد؛ همانند مقابله با اضطراب یا افسردگی یا داشتن ریفلاکس اسیدی و یا حتی کمردرد. با رفع شدن بیماری این نوع بی‌خوابی نیز از بین می‌رود. در واقع این نوع مشکل فقط همراه بیماری‎ها می‎آید و با رفتن آن‌ها از بین می‎رود.

۴- بی‎خوابی آغازین

این به معنای تلاش شما برای خوابیدن تا لحظه‌ای که به خواب می‌روید است. در افرادی که مبتلا به بی‎خوابی آغازین هستند ۳۰ دقیقه طول م‎ کشد تا به خواب بروند. این نوع عارضه نیز در کوتاه مدت با مصرف دارو رفع می‎شود.

بیشتر بخوانید

    اگر به پهلو میخوابید این مطلب را بخوانید

۵- بی‎خوابی نگهداری

این نوع بی‎خوابی بدان معناست که شما به راحتی به خواب می‌روید، اما نیمه‌های شب از خواب می‌پرید و دیگر نمی‌توانید بخوابید. شاید هم عارضه‌ای مثل خروپف باعث بیداری شما می‌شود. افراد مبتلا به این نوع بی‎خوابی با ورزش بیشتر و البته کم کردن زمان سپری شده در رختخواب می‎توانند بر این عارضه غلبه کنند.

۶- بی‎خوابی روانی

خواب کاملاً مهم است و اگر هر شب در ساعت خوابیدن خود مشکل دارید، این واقعیت به تنهایی می‎تواند شما را تحت فشار قرار دهد. افرادی که از خواب خود نگران هستند با بی‎خوابی روانی مبارزه می‌کنند. حالا دلیل آن هر چیزی می‎تواند باشد.

اغلب درمان‎های آرامش بخش می‎تواند به درمان آن کمک کند. این می‎تواند به معنای گذر از تصاویر هدایت شونده برای هدایت افکار خود به مکانی راحت باشد، مانند پیاده روی در جنگل یا شنا در اقیانوس. همچنین آرام سازی پیشرونده عضلات می‎تواند کمک کننده باشد. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: بی خوابی ، مشکلات ، درمان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بی خوابی مشکلات درمان نوع بی خوابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۳۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روشی برای درمان تنبلی چشم

آفتاب‌‌نیوز :

انواع بازی‌هایی که نیاز به تمرکز چشم‌ها دارند از جمله بازی‌هایی که با چیدمان اشکال و شکل‌ها سرو کار دارند می‌توانند باعث بهبود تنبلی چشم در بزرگسالان شوند.

گفتنی است: این روش در بزرگسالان خیلی بهتر از روش پوشاندن یکی از چشم‌ها عمل می‌کند به این روش پوشاندن چشم در کودکان موثرتر است.

استفاده از این نوع بازی‌ها که سبب می‌شود تا هر دو چشم به تنهایی مجبور به کار کردن و تصمیم گیری شوند تا درنهایت یک هدف محقق شوند سبب می‌شود تا چشم ضعیف‌تر سریع‌تر خود ار قوی کرده و هماهنگ با چشم قوی‌تر گردد.

این کار انعطاف مغز را هم برای استفاده از هر دو چشم افزایش می‌دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • چگونه اضطراب را درمان کنیم؟
  • نماهنگ/ راه حل مشکل غرب آسیا
  • دوربرگردان دردسرساز در شهر رشت
  • در صحن شورای شهر همدان چه گذشت؟
  • مشکل امیرحسین زارع چیست؟
  • میگرن چیست؟ (فیلم)
  • عکس هوایی از آخرین بازمانده‌؛ چه خوابی برای شش مرکز تهران دیده‌اند؟
  • روشی برای درمان تنبلی چشم
  • سیلاب محور بردسکن به طبس را مسدود کرد
  • مسئولان، پای کار حل مشکل کشاورزان بیایند